E-learning

Så här går våra interaktiva utbildningar till:

Grundläggande brandkunskap
Med hjälp av våra webbaserade utbildningar kan du på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt utbilda personalen, nyanställda och vikarier på arbetsplatsen.

Utbildningarna består av ett antal informationsfilmer som presenteras tillsammans med en informationstext. Under utbildningen ställs ett antal kontrollfrågor. Deltagaren måste svara rätt på frågorna som ställs för att komma vidare i utbildningen. Efter utbildningen kan deltagare skriva ut ett kursintyg. Alla våra utbildningar företagsanpassas med egen logotype.

Alla våra webbaserade utbildningen tar cirka 30 minuter att genomföra och alla deltagare som genomfört utbildningen dokumenteras i systemet. Administratören kan på ett enkelt och smidigt sätt kontrollera vilka som genomfört utbildningen via en administration på nätet.

Informationsbolaget har tagit fram ett antal säkerhetsutbildningar bl.a. Första hjälpen/HLR och Systematiskt brandskyddsarbete där vårt kunskapstest består av filmer och frågor som är anpassade efter respektive bransch. Utbildningen finns i tio branschversioner: SBA allmän, kontor, vårdhem, sjukhus, skola, handel, bostad, hotell, hemtjänst och barnomsorgen. Vi har dessutom möjlighet att specialanpassa utbildningar för att tillgodose ert företags behov.

Alla som loggar in på våra webbaserade utbildningar får dessutom tillgång till ett antal informations och utbildningsfilmer bl.a. hur man använder handbrandsläckare, brandfilt, inomhusbrandpost, etc. En del utbildningar innehåller också ett dokumentarkiv med aktuella regelverk och checklistor.

Har Ni några frågor angående E-learning vänligen kontakta Gustaf Erichs, 040-35 29 91, 0708-33 43 63, gustaf@informationsbolaget.se.

Kontakta oss

Har du några frågor eller behöver hjälp så kontakta oss gärna så återkommer vi så snabbt vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Börja skriv och tryck Enter för att söka