E-learning – framtidens utbildningssystem

E-learning – framtidens utbildningssystem

Vi erbjuder produktion av E-learning för er verksamhet
E-learning eller webbaserad utbildning är utan tvekan framtidens informations- och utbildningssystem. Vi hjälper er att producera en e-learning ni kan använda både internt inom er verksamhet men även externt. En e-learning är mycket kostnadseffektiv och alltid tillgänglig via nätet, det är lätt att repetera och det är också miljövänligt.

Kostnadseffektiv utbildning
En av de största fördelarna med e-learning förutom att det är kostnadsefftektivt är att utbildningen dokumenteras automatiskt. Alla som genomgått utbildningen dokumenteras automatiskt. Det är också möjligt att koppla en e-postfunktion till utbildningen som aviserar ansvarig/administratör inom verksamheten varje gång någon genomfört utbildningen.

Automatiskt Brandlarm - SBF 110:8

Olika modeller av e-learning
En e-learning kan vara uppbyggd på flera olika sätt. Det kan vara en informations- eller instruktionsfilm som är tillgänglig på nätet. Det kan vara en interaktiv e-learning med film som kompletteras med text samt ett antal avslutande kontrollfrågor. Utbildningen kan också kompletteras med dokument/PDF-filer att skriva ut eller ladda ner till den egna datorn. Utbildningen kan om så önskas läggas in i företagets egna utbildningsportal om en sådan finns. Vi kan hjälpa er med det ni önskar. Vi skräddarsyr en produktion just för er verksamhet. Ämnet kan vara precis vad som helst, det finns egentligen inga gränser. Vi lämnar alltid en fast offert.

Vi erbjuder helhetslösning:
Informationsbolaget har i flera år arbetat med e-learning inom brandskyddsområdet, första hjälpen/HLR och trafiksäkerhet. Under senaste året har vi arbetat även inom andra ämnesområden och vårt arbetsfält sträcker sig över hela Sverige. Vi har egna fotografer, redigeringsstudio, webbspecialister, journalister som skriver manus, producerar, lägger speaker och framförallt har kunskap och erfarenhet om e-learning.

För mer information, kontakta

Kontakta oss

Har du några frågor eller behöver hjälp så kontakta oss gärna så återkommer vi så snabbt vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Börja skriv och tryck Enter för att söka