sakerhetpaarbets

Brandkunskap inom förskolan

Digital utbildning av personalen för ökad brandsäkerhet på förskolan

Vi bjuder in till en nationell brandkunskapsdag för personal inom förskoleverksamheter. Brandkunskapsdagen arrangeras som ett digitalt webbinarium där vi under ca. 2 timmar ger en heltäckande digital utbildning i Grundläggande brandkunskap till personalen.

Säkerhet på arbetsplatsen

Digital utbildning av personalen för ökad säkerhet på arbetsplatsen
Webbaserade utbildningar är ett mycket effektivt sätt att utbilda den egna personalen. Utbildningarna är lättillgängliga och företaget kan på ett kostnadseffektivt sätt se till att den egna personalen får ta del av viktiga utbildningar. Efter utbildning kan deltagaren skriva ut ett personligt kursintyg. Administratören kan när som helst gå in på webben och skriva ut/ spara ner Excel fil för att dokumentera vilka som genomgått utbildningen. Utbildningen kan genomföras i grupp eller enskilt. Utbildningarna tar ca 30 minuter att genomföra. Utbildningarna innehåller också ett omfattande fördjupningsmaterial i form av ett antal fristående informationsfilmer om resp. ämne.

EXTRA BONUS

Beställ innan 1 november och få vår e-learning om ”Utrymning på arbetsplatsen” kostnadsfritt till alla inom företaget.

Grundläggande brandkunskap

Personalutbildning i Grundläggande brandkunskap och Systematiskt brandskyddsarbete – hur man förebygger brand, blir riskmedveten och lär sig ingripa mot brand på rätt sätt. Utbildningen består av ett kunskapstest med 18 frågor. Alla frågor och svar är illustrerade med korta filmer. Utbildningen innehåller också ett omfattande fördjupningsmaterial i form av nio fristående informationsfilmer om brandkunskap.

Pris: 4.950 kronor exkl. moms

Priset inkluderar fritt antal utbildningar under 1 år.

Första Hjälpen/HLR

Ett verktyg för att utbilda personalen på arbetsplatsen i Första hjälpen och HLR. Utbildningen visar hur man som lekman ger första hjälpen vid en olycka, hur man utför hjärt- lungräddning och hur en defibrillator/hjärtstartare fungerar. Utbildningen fungerar även som en repetition för den som tidigare gått en grundläggande sjukvårdskurs – en upp- fräschning av det man en gång lärt sig helt enkelt.

Pris: 4.950 kronor exkl. moms

Priset inkluderar fritt antal utbildningar under 1 år.

För mer information, kontakta

Kontakta oss

Har du några frågor eller behöver hjälp så kontakta oss gärna så återkommer vi så snabbt vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Börja skriv och tryck Enter för att söka