Ny föreskrift om Tillsyn från MSB

Ny föreskrift om Tillsyn från MSB – webbinarium 6 december

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) beslöt den 9 november om en föreskrift om hur räddningstjänsten ska arbeta med sin tillsyn att verksamheter i kommunen följer lagen om skydd mot olyckor och bedriver ett systematiskt brandskyddsarbete. Tillsynsföreskriften släpptes den 18 november och är tillgänglig via MSB:s hemsida. Tillsynsföreskriften gäller från 1 juli 2022.

Informationsbolaget arrangerar den 6 december ett webbinarium om föreskriften. Patrik Perbeck och Per Karlsson från MSB redogör för den nya föreskriften. Hur kommer dessa förändringar att påverka räddningstjänstens tillsynsarbetet i framtiden? I webbinariet medverkar ett antal räddningstjänster som berättar om sina tankar kring arbetet med det framtida tillsynsarbetet. Det kommer att finnas möjligheter att i direktsändning ställa frågor till MSB:s representanter.

Webbinariet pågår mellan 09.30-12.00 och kommer bl.a. att innehålla Information från MSB om föreskriften och hur den påverkar räddningstjänstens tillsynsarbete. Många berörs av denna nya föreskrift, därför erbjuder vi räddningstjänster, myndigheter och företag att teckna en Grupplicens. Detta innebär att ni får fritt antal inloggningar för att så många av era medarbetare som möjligt inom er organisation ska kunna följa konferensen. Dessutom får alla som köper Grupplicens också tillgång att se webbinariet i efterhand.

Boka dagen redan nu!

Grupplicens: 3.950 kr exkl. moms. I grupplicensen ingår fritt antal deltagare från er kommun/organisation/företag samt tillgång att se webbinariet i efterhand. Vill du ta del av erbjudandet grupplicens uppger du ”Grupplicens” under övriga meddelande när du anmäler dig.

Enskild deltagare: 1.475 kronor exkl. moms.

Är du intresserad av att delta på detta webbinarium?

Är du intresserad av att delta på detta webbinarium och vill göra en anmälan? Då gör du det antingen via anmälningsformuläret (knappen under), maila info@informationsbolaget.se eller ringa 040-611 13 00.

För mer information, kontakta

Kontakta oss

Har du några frågor eller behöver hjälp så kontakta oss gärna så återkommer vi så snabbt vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Börja skriv och tryck Enter för att söka