Brandbefälsmötet 2024

Brandbefälsmötet 2024 genomförs som webbinarium 3-4 april! Brandbefälsmötet 2024 kommer även i år att genomföras som ett webbinarium. Brandbefälsmötet har blivit en viktig mötesplats för personal, chefer och brandbefäl inom räddningstjänsten i Sverige. Vi hade naturligtvis hoppats att träffas på plats i Helsingborg så som vi brukar, men vi har märkt att fler och fler räddningstjänster och företag runt om i landet föredrar webbinarium framför fysisk konferens.

Vi har lyssnat på våra deltagare runt om i landet och därför beslutat att köra årets konferens som ett webbinarium. Webbinariet är ett utmärkt sätt att ge den egna personalen möjlighet att ta del av den senaste informationen från myndigheter och få erfarenhetsåterkoppling från aktuella ämnen och händelser från kollegor i branschen.

Nyhet! Två digitala förmiddagspass

Nytt för i år är att vi har delat upp webbinariet i två block och kör Brandbefälsmötet digitalt under två förmiddagspass. Första blocket handlar om ”Inträffade händelser och teknik”. Andra blocket handlar om ”Civil beredskap och arbetstidsdirektivet”. Första blocket genomförs den 3 april 9-12 och andra blocket 4 april 9-12. Ni kan välja om ni vill se ett av blocken, eller båda två, och ni kan välja om ni vill se det live eller i efterhand. Tecknar man grupplicens ingår dessutom tillgång för all den egna personalen till webbinariet under 3 månader. Mer information om detta hittar ni här.

Läs mer här

Rekommenderade inlägg
Kontakta oss

Har du några frågor eller behöver hjälp så kontakta oss gärna så återkommer vi så snabbt vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Börja skriv och tryck Enter för att söka